ΝΕΑ

Από την ΕΔ/ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ ανακοινώνεται ότι οι τοπικοί διαιτητές, βοηθοί διαιτητές,  που θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο αγωνιστικής περιόδου 2014-2015, υποχρεούνται να υποβάλλουν σχετική αίτηση στα γραφεία της ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ μέχρι την έναρξη του σεμιναρίου[ Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014].

Κατά την προσέλευση και για να γίνει δεκτή η συμμετοχή στο σεμινάριο πρέπει να προσκομίσουν:

1-Οι διαιτητές και οι βοηθοί διαιτητές βεβαίωση από οφθαλμίατρο-πρόσφατο τεστ κοπώσεως και υπέρηχο καρδιάς από Δημόσιο Νοσοκομείο ή ιδιώτη γιατρό με τις σχετικές γνωματεύσεις.

2-Οι διαιτητές, δοηθοί διαιτητές και εκπαιδευτές διαιτητίας αντίγραφο ποινικού μητρώου.


Μετά την είδηση του χαμού του πρισφιλούς ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΑΡΑΠΕΤΣΗ, πρώτου Γενικού Γραμματέα της Ενωσής μας, το Δ.Σ σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε:

1-Την κατάθεση ενός σεβαστού ποσού υπέρ του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ.

2-Την ονομασία του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ενωσής μας σε Κύπελλο Ερασιτεχνών ΄΄ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΗΣ΄΄.

3-Την τήρηση ενός λεπτού σιγής σε όλους τους αγώνες της Α΄ Φάσης του Κυπέλλου στις 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2014.

Επειδή ο ρυθμός υποβολής αιτήσεων για έκδοση δελτίων μεταγραφών είναι ιδιαίτερα αργός[έχουν κατατεθεί ελάχιστες αιτήσεις], δημιουργείται η βεβαιότητα ότι ο μεγάλος αριθμός αιτήσεων θα υποβληθεί τις τελευταίες ημέρες.Για το λόγο αυτό υπενθυμίζουμε και εφιστούμε για τελευταία φορά την προσοχή των σωματείων ότι η τελευταία ημέρα παραλαβής των αιτήσεων είναι η ΠΕΜΠΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014  Μετά την ημερομηνία αυτή καμία αίτηση δεν θα γίνεται δεκτή διότι δεν μπορεί να υποβληθεί από την υπηρεσία της Ενωσης στην ΕΠΟ μέσα στις προβλεπόμενες καταληκτικές ημερομηνίες και ως εκ τούτου θα θεωρείται εκπρόθεσμη και θα απορίπτεται. Παρακαλούμε λοιπόν για την άμεση υποβολή των αιτήσεων, για να μην έχουμε δυσάρεστες καταστάσεις και άσκοπη ταλαιπωρία τις τελευταίες ημέρες.      


Από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ενωσης ανακοινώνεται ότι στις 3  Σεπτεμβρίου 2014 ημέρα Τετάρτη και σε κάθε περίπτωση πριν της έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα πραγματοποιηθεί μονοήμερο σεμινάριο για τους διαιτητές και παρατηρητές των τοπικών πρωταθλημάτων.
Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει:
1-Γραπτές Εξετάσεις
2-Κατευθυντήριες γραμμές νέας αγωνιστικής περιόδου-τροποποιήσειςκανόνων παιγνιδιού
3-Ανάλυση περιπτώσεων αγώνα από UEFA-FIFA DVD και σημεία που χρήζουν περαιτέρω επισήμανσης
4-Υπογραφή διοριστηρίου
5-Αγωνιστικά τέστ FIFA
Οσοι από τους διαιτητές και παρατηρητές των τοπικών πρωταθλημάτων επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτό καθώς και δικαίωμα να αγωνίζονται κατά την νέα αγωνιστική περίοδο, πρέπει να συμπληρώσουν και να καταθέσουν αίτηση γτα γραφεία της Ενωσης από όπου θα την προμηθευθούν.
Η εξεταστέα ύλη είναι αναρτημένη στο site της ΕΠΟ στην ενότητα Διαιτησία-Εξεταστέα Υλη Σεμιναρίων 2014-2015.
Τα όρια των αγωνιστικών τέστ αναφέρονται στο Κανονισμό Διαιτησίας[Παράρτημα2- ΤΕΣΤ FIFA].
Η ακριβής ημερομηνία των αγωνιστικών τέστ[Λόγω κατασκευής ΤΑΡΤΑΝ στο Δημοτικό Γήπεδο Αρτας] και ο τόπος διεξαγωγής του σεμιναρίου θα γίνει με νεότερη ανακοίωση.

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΡΤΑΣ ενημερώνει τα σωματεία ότι:

Η κατάθεση των αιτήσεων μεταβολών για τις μετεγραφές που πραγματοποίησαν πρέπει να γίνει μέχρι την Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014 και τούτο επειδή έχει αυξηθεί ο χρόνος υποβολής των στην ΕΠΟ.         Τα σωματεία πρέπει να επισπεύσουν τις ενέργειές τους λόγω κινδύνου ακύρωσης των μεττεγραφών τους.